Reuters: O Αμερικανός γερουσιαστής Μενέντεζ και η σύζυγός του παραπέμπονται για διαφθορά

Ο Αμερικανός Δημοκρατικός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ και η σύζυγός Ναντίν Αρσλανιάν του κατηγορούνται για αδικήματα δωροδοκίας σε σχέση με τις επαφές τους με τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς.

by Times Newsroom

Οι εισαγγελείς είπαν ότι οι δωροδοκίες περιλάμβαναν μετρητά, χρυσό, πληρωμές για στεγαστικό δάνειο, αποζημίωση για εργασία με ελάχιστες απαιτήσεις, πολυτελές όχημα και άλλα πράγματα αξίας.

Το FBI και η IRS (το αντίστοιχο ΣΔΟΕ) διερεύνησαν επίσης εάν ο προγραμματιστής Φρεντ Ντέιμπς έδωσε στη σύζυγό του Μπομπ Μενέντεζ, Ναντίν ράβδους χρυσού αξίας 400.000 δολαρίων.

Ο Μενέντεζ και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν τρεις ποινικές κατηγορίες ο καθένας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μενέντεζ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν στο Νιου Τζέρσεϊ για αποδοχή ιδιωτικών πτήσεων, συνεισφορές εκστρατείας και άλλες δωροδοκίες από πλούσιο προστάτη σε αντάλλαγμα επίσημων ευεργετημάτων, αλλά μια δίκη του 2017 κατέληξε σε αδιέξοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com