Σουηδία: Νεαροί δολοφόνησαν 39χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Οργισμένοι οι πολίτες από την ανεξέλεγκτη βία.

by Times Newsroom

Στο έλεος ενός πολέμου συμμοριών αλλοδαπών βρίσκεται η Σουηδία, όπου ο εφιάλτης της βίας έφτασε σε πρωτόγνωρα επίπεδα για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών. Τελευταίο θύμα 39χρονος πατέρας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από νεαρούς καθώς πήγαινε στην πισίνα τον γιο του.

Ενδεικτικό της ακραίας κατάστασης είναι το γεγονός ότι ο στρατός είχε αναλάβει πριν λίγους μήνες τη φύλαξη πολυσύχναστων σημείων και δρόμων, ενώ οι κακοποιοί στρατολογούν στις συμμορίες ακόμη και ανήλικα παιδιά.

Όπως δήλωσε ο Ελίας, γαμπρός του θύματος:«Περνούσαν από εδώ με τα ποδήλατα καθ` οδόν προς το κολυμβητήριο. Και ήταν τέσσερις πέντε νεαροί που στέκονταν και φώναζαν. Εκείνος σταμάτησε ή γύρισε πίσω και τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο».

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το παιδί  κάλεσε για βοήθεια και όπως είπε πριν τον  πυροβολισμό προηγήθηκε  φραστικός διαπληκτισμός.

Ο κάτοικος της Στοκχόλμης Ισμαήλ Εσακάλι Ελ Χακίμι, είπε πως«Προσπάθησε να προστατέψει (το γιο του) από αυτούς τους νεαρούς που έχουν μπλέξει με την κατάσταση που επικρατεί εδώ πέρα. Δεν έχουν τίποτα να κάνουν, τίποτα να ελπίζουν δεν έχουν πρότυπα».

Την οδύνη και τη οργή των κατοίκων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας μοιράστηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Ούλφ Κρίστερσον που τόνισε: «Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να σταματήσουμε αυτούς τους δολοφόνους που καταστρέφουν τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων».

Μέχρι στιγμής οι ανήλικοι δράστες διαφεύγουν της σύλληψης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com