Specisoft – Συνεργασία Specisoft και ACIS στην παραγωγή και διάθεση λογισμικού και μοντέλων κοστολόγησης υπηρεσιών λογιστικού γραφείου

by Times Newsroom

Η Specisoft και ACIS προχώρησαν σε συνεργασία για την παραγωγή και διάθεση λογισμικού βάσει μοντέλων κοστολόγησης υπηρεσιών λογιστικού γραφείου.

Στόχος του ανωτέρω λογισμικού είναι να βοηθήσει τόσο τα μεγάλα όσο και τα μικρά λογιστικά γραφεία, να παραμείνουν ενεργά και κερδοφόρα στο συνεχώς εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε.

Η ACIS εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, με πρόεδρο τον κ. Λάμπρο Μπέλεση, που είναι και πρόεδρος της ΠΑΕΛΟ – Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων, με τεράστια εμπειρία στον χώρο των λογιστών – Οικονομολόγων, ανέλαβε τα μοντέλα κοστολόγησης των υπηρεσιών των λογιστικών γραφείων.

Η Specisoft εταιρία λογισμικού, με πρόεδρο τον κ. Θεοκλή Βασιλειάδη, εταιρεία λογισμικού Διοίκησης Επιχειρήσεων σε θέματα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Αξιολόγησης Επιχειρήσεων, πρότυπης και απολογιστικής Κοστολόγησης κ.α., ανέλαβε την ανάπτυξη του λογισμικού που υλοποιεί το ανωτέρω φλέγον ζήτημα για τα λογιστικά γραφεία.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι το λογισμικό είναι ήδη στην αγορά και σημειώνει ιδιαίτερη απήχηση, θέτοντας γερές βάσεις για τη μετέπειτα επιτυχία του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com