Τρομάζει η πρόβλεψη του Λονδίνου: «Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη»

«Δεν γίνεται το δικό του, περικυκλώνει πόλεις, τις βομβαρδίζει αδίστακτα τη νύχτα»

by Times Newsroom

Την πρόβλεψη ότι η εισβολή του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη, έκανε σήμερα ο βρετανός υπουργός Αμυνας Μπεν Γουάλας. «Όποιος σκέφτεται λογικά δεν θα έκανε αυτό που κάνει (ο Πούτιν), επομένως θα δούμε… την αγριότητά του να αυξάνεται. Δεν γίνεται το δικό του, περικυκλώνει πόλεις, τις βομβαρδίζει αδίστακτα τη νύχτα… και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να τις διαλύσει και θα κατευθυνθεί μέσα στις πόλεις».

Τη δήλωσε αυτή έκανε ο βρετανός υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Λευκορωσία λέει ότι έχει ενισχύσει την ασφάλεια στα νότια και στα δυτικά σύνορα

Στο μεταξύ, η Λευκορωσία είπε σήμερα ότι έχει ενισχύσει την ασφάλεια στα δυτικά και στα νότια σύνορά της καθώς η Ρωσία έχει εισβάλει στη γειτονική της Ουκρανία.

Ο λευκορώσος ηγέτης Αλεξάντρ Λουκασένκο δήλωσε χθες ότι η χώρα του δεν σχεδιάζει να συμμετάσχει στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και απέρριψε τους ισχυρισμούς του Κιέβου ότι ρώσοι στρατιώτες εξαπολύουν επιθέσεις στην Ουκρανία από το έδαφος της Λευκορωσίας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com