Κουτσούμπας για Κασσελάκη: Αλήθεια, έψαχναν να βρουν πολύ αυτό το φυντάνι; – Το βίντεο από ομιλία του

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας»

by Times Newsroom

«Φυντάνι» χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο Δημήτρης Κουτσούμπας τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη και διερωτήθηκε εάν έψαχναν πολύ (καιρό) να τον βρουν. «Παρακολουθούμε κι εμείς τις εξελίξεις σε αυτό το κόμμα, συνολικά στο χώρο της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας», υπογράμμισε σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Ακούμε την κριτική των στελεχών που παραμένουν σε αυτούς που φεύγουν και το αντίστροφο από τους άλλους για αυτούς που μένουν… Βέβαια, εκτός από κάποιες διαφωνίες για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματός τους και το ύφος του νέου προέδρου, δεν έχουμε ακούσει κάτι άλλο ουσιώδες για τον ελληνικό λαό. Μόνη εξαίρεση, ίσως, η αναφορά του Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δε θα δαιμονοποιεί το κεφάλαιο, αλλά θα το βλέπει σαν εργαλείο για τη μείωση των ανισοτήτων”! Το κεφάλαιο, αυτό, που δεν υπάρχει έγκλημα που να μην μπορεί να το κάνει για τα κέρδη του, αυτό λέει, θα γίνει εργαλείο μείωσης των ανισοτήτων. Αλήθεια, έψαχναν να βρουν πολύ αυτό το φυντάνι;» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

«Αυτά για τις ανισότητες στον καπιταλισμό, οι οποίες δήθεν θα μειωθούν με τα μαγικά που θα τους κάνουν, τα ‘λεγε και το ΠΑΣΟΚ»

«Πριν από αυτούς υπήρξαν κι άλλα τέτοια ή παρόμοια φυντάνια… Γιατί, αυτά για τις ανισότητες στον καπιταλισμό, οι οποίες δήθεν θα μειωθούν με τα μαγικά που θα τους κάνουν, τα ‘λεγε και το ΠΑΣΟΚ πολύ πιο πριν. Πολύ περισσότερο τα έκανε…» υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Όταν τα συνδικαλιστικά του στελέχη στρογγυλοκάθονταν στα τραπέζια του “κοινωνικού διαλόγου” με τους εργοδότες και δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να ξεπουλάνε τα εργατικά δικαιώματα.. Αλλά, θα έλεγα, παρακολουθώντας και τα αποχωρήσαντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με τις οργισμένες αντιδράσεις τους, υποθέτουμε ότι η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019, την οποία υπερασπίζονται δυναμικά, αφού υπήρξαν και βασικοί υπουργοί της, μάλλον δαιμονοποίησε το κεφάλαιο, μη σας πω ότι θεωρούν κιόλας ότι το χτύπησε αλύπητα, κάτω σαν χταπόδι, η κυβέρνησή τους τότε και αυτοί σαν υπουργοί» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 23:05

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com