Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έφτιαξαν νόμο για εμένα αλλά αλλά γύρισε μπούμερανγκ στον Κασσελάκη» – Τι είπε για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός

Σαφείς αιχμές για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

by Times Newsroom

«Έφτιαξαν νόμο για τον Μητσοτάκη αλλά γύρισε μπούμερανγκ στον Κασσελάκη» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στο ψήφισμα κατά της Ελλάδος και στην παραδοχή Αρβανίτη ότι ήταν ο ίδιος εμπνευστής του ψηφίσματος-ντροπή καθώς περιγράφει περίπου ότι την Ελλάδα κυβερνά «περίπου μια… χούντα, με την δικαιοσύνη να μην λειτουργεί, με τον Τύπο να φιμώνεται. Έχουμε το ίδιο παιχνίδι της αντιπολίτευσης: Να κατασκευάζει μια μαύρη εικόνα της χώρας και μετά να την προβάλλει διεθνώς αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Για να προσθέσει: «Αλλά τόλμησαν τα ίδια πρόσωπα να μιλήσουν και για ελεγχόμενη ενημέρωση όταν οι ίδιοι ζουν με τους δικούς τους πιστολέρος της διαβολής που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι».

«Στη Θεσσαλονίκη χτυπά ο παλμός της παράταξής μας», τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα του προσυνεδρίου της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τα 50 χρόνια ζωής της Δημοκρατίας στη χώρα μας αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Ανέφερε πως το εορταστικό συνέδριο του κόμματος θα λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.

«Οι στόχοι μας είναι και πάλι δύσκολοι, εστιασμένοι στο ξερίζωμα των παθογενειών που μας κρατάνε πίσω», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ως προτεραιότητες τη στήριξη του εισοδήματος απέναντι στην ακρίβεια, την αξιοπρεπής υγεία και τη σύγχρονη παιδεία.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορούν να κατακτηθούν χωρίς μεταρρυθμίσεις, επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Δεν σταματά το κυνήγι της αισχροκέρδειας, υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και θύμισε ότι έχουν επιβληθεί ήδη πρόστιμα 16 εκατ. ευρώ.

Για την ακρίβεια είπε ότι το παλεύουμε κάθε μέρα κα θύμισε σειρά μέτρων όπως τα νέα τιμολόγια στο ρεύμα.

Οι προσπάθειες για τον τομέα της Υγείας είναι μεγάλες και κάτι αλλάζει τόνισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη συνέχεια στα απογευματινά χειρουργεία, προσλήψεις και την ανανέωση των υποδομών σε νοσοκομεία. Aναφέρθηκε στις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις και το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά».

Είμαστε η παράταξη που στέκεται δίπλα στον πολίτη σε θέματα που τον απασχολούν, σημείωσε ακόμα μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com