Ομολογία Παππά: «Υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα για την πρόταση δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του Βήματος»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, αποκάλυψε ότι υπήρξε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του "Βήματος"».

by Times Newsroom

Μιλώντας στο Action24, και στην εκπομπή «Επόμενη μέρα» και τον Σ. Κοτρώτσο, ο κ. Παππάς ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση γιατί κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα.

«Και ποιος σας είπε ότι δεν υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας εδώ και κάποιες ημέρες; Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη. Αυτά αντιλαμβάνεστε ότι δεν γίνονται από το βράδυ ως το πρωί. Είναι συντεταγμένα κόμματα, να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω».

Ο κ. Παππάς υπενθύμισε την υπόθεση Ασημακοπούλου, με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων, τονίζοντας πως από τότε υπήρξε η σκέψη της κλιμάκωσης των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, οπότε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα Τέμπη, κρίθηκε ως κατάλληλη η στιγμή να προβούν τα κόμματα στην πρόταση δυσπιστίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com