Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε κι ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος

Ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, προανήγγειλε ότι θα καταθέσει στοιχεία στην εισαγγελέα για τους ισχυρισμούς του

by Times Newsroom

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε γνωστή την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών, ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Μανούσου.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Στίγκας: Θα καταθέσω στοιχεία στην εισαγγελέα

Τις εξελίξεις στους Σπαρτιάτες σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, από τον Πύργο, όπου και βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για να παρακολουθήσει την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη.

Μετά τη λειτουργία, ο Βασίλης Στίγκας εξέφρασε αισιοδοξία ότι δεν θα διαλυθεί η ΚΟ των Σπαρτιατών.

Όσο για την κλήση του στην εισαγγελία είπε ότι θα βρεθεί κανονικά στον Άρειο Πάγο την Τρίτη το πρωί και θα καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει στη διάθεσή του.

«Μιλάω με αρκετούς βουλευτές, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με κάποιους, δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, αλλά ας περάσουν λίγο οι μέρες να πάω στην εισαγγελέα, να πούμε κάποια πράγματα, και θα δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι χτες υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με κλήση του κ. Στίγκα την Τρίτη στις 10:00 μετά  τις δημόσιες καταγγελίες του για την ύπαρξη έκνομων δράσεων στους κόλπους του κόμματός του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com