Τουρκία: Προκλητικές δηλώσεις Μπαχτσελί για το ναυάγιο στην Πύλο – «Φταίει η ελληνική κυβέρνηση»

Προκλητικές δηλώσεις για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου έκανε ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

by Times Newsroom

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατηγόρησε απερίφραστα την ελληνική κυβέρνηση για το ναυάγιο στην Πύλο, υποστηρίζοντας ότι η Αθήνα είπε ψέματα όσον αφορά τους χειρισμούς του Λιμενικού Σώματος.

Συγκεκριμένα, ο Μπαχτσελί δήλωσε τα εξής:

«Στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500. Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση η οποία είπε και ψέματα και οπωσδήποτε πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου

H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνηση της Λαϊκής Συμμαχίας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com