Τρολάρισμα για τη Zωή Κωνσταντοπούλου που πήγε σε εκδήλωση της Lamborghini – «Ωραία κομουνίστρια, αριστερή με american dream»

Χαμός στο TikTok για την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

by Times Newsroom

Τη μορφή καταιγίδας πήραν τα σχόλια κάτω από βίντεο που δείχνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση της Lamborghini. «Ωραία κομουνίστρια» αναφέρουν οι χρήστες του TikTok και την αποκαλούν «αριστερή με american dream».

«Gucci, Ferrari και Βελουχιώτη Άρη» γράφουν μεταξύ άλλων για την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας».

«Δεν πρέπει να σας αρέσουν αυτά τα πράγματα! Είναι του κακού, καπιταλιστικού συστήματος», «Αυτή είναι η Αριστερά» επισήμαναν στα σχόλια του TikTok οι χρήστες.

Σημειώνεται πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ερωτήθηκε «ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούγεται το όνομα Lamborghini;», απάντησε η «ταχύτητα», ενώ σε ερώτηση για το αγαπημένο της μοντέλο Lamborghini, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε: «Δυσκολεύομαι να διαλέξω. Νομίζω το επόμενο θα είναι το αγαπημένο μου».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com