Τσάκι: Η «κούκλα του Σατανά» συνελήφθη από αστυνομικούς στο Μεξικό – Απειλούσε τον κόσμο με μαχαίρι

Αστυνομικοί στο Μεξικό συνέλαβαν μια κούκλα...Τσάκι, από την ταινία «Η κούκλα του Σατανά», την οποία χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης της για να τρομοκρατεί ανθρώπους. Ο Κάρλος Ν. χρησιμοποίησε τον Τσάκι ως «συνεργό» στις φάρσες που έκανε, βάζοντάς τον να κρατά ένα μεγάλο —και πραγματικό— μαχαίρι, με το οποίο απειλούσε τους ντόπιους.

by Times Newsroom

Εντέλει συνελήφθησαν τόσο ο Κάρλος Ν. όσο και η κούκλα Τσάκι, κατηγορούμενοι για διατάραξη της ειρήνης και για το γεγονός ότι έθεσαν σε κίνδυνο την ακεραιότητα άλλων.

Μία αξιωματικός από το αστυνομικό τμήμα της Monclova, στην πολιτεία Coahuila, εθεάθη να γελάει καθώς κρατούσε στα χέρια της το μακρύ μαχαίρι που απέσπασε από τον Τσάκι.

Τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η αστυνομικός που πέρασε χειροπέδες στον Τσάκι έλαβε αυστηρή επίπληξη από τους ανωτέρους της, αργότερα επειδή δεν πήρε τη δουλειά της στα σοβαρά.

Τσάκι

Ο Κάρλος Ν. αφέθηκε αργότερα ελεύθερος, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ, αν και το πού βρίσκεται η κούκλα Τσάκι είναι ακόμα άγνωστο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com