Αποχώρησε και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορώ να συνεχίσω σε ένα μεταλλαγμένο κόμμα»

«Με οδύνη αποφάσισα να αποχωρήσω, όπως ήδη πράττουν χιλιάδες μέλη»

by Times Newsroom

Ένα ακόμα ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Μάκης Μπαλαούρας αποχώρησε σήμερα – και την ώρα που οι 11 ανακοίνωναν το όνομα της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας- από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μάκης Μπαλαούρας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στα social media. Σ’ αυτήν αναφέρει ότι ήθελε να το κάνει στις οργανώσεις που ανήκει, οι οποίες όμως δεν συνεδρίασαν ποτέ.

«Δε μπορώ να συνεχίσω σε ένα μεταλλαγμένο κόμμα, που οδηγείται να γίνει όπως το Δημοκρατικό των Ηνωμένων Πολιτειών» αναφέρει ο άλλοτε βουλευτής του κόμματος, ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκης σημειώνει ότι ανέτρεψε τις αποφάσεις του κόμματος, αμφισβήτησε βασικές επιλογές της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καταστρατήγισε την εσωκομματική δημοκρατία αλλά και πως συνέβαλε στην αποπολιτικοποίηση και στον ευτελισμό των αρχών κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή